Osallistu kilpailuun

Palkintona kolmen tonnin kesätyö ja opintomatka Berliiniin ja Amsterdamiin

Sen lisäksi, että Spring antaa nuorille mahdollisuuden parantaa maailmaa ideoillaan, on kilpailun voittajille luvassa upeat palkinnot. Jokainen voittajatiimeihin kuuluva nuori pääsee kuuden viikon kesätyöhön tekemään ideaansa todeksi sekä opintomatkalle Berliiniin ja Amsterdamiin. 

Voita 3000 euron kesätyö ja opintomatka Berliiniin ja Amsterdamiin

Spring tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kesätöihin ja opintomatkaan. Nuorten valitsemat kolme voittajatiimiä pääsevät kesätyöhön edistämään ideaansa ja tekemään sitä todeksi. Yhteisen kesätyön kesto on kuusi viikkoa, ja tiimien jäsenet saavat siitä kukin palkaksi kolme tuhatta euroa.  
 
Kesätyössä on etukäteen suunniteltu rakenne, joka auttaa nuoria työstämään ideaansa eteenpäin. Lisäksi tiimin saavat kesätyön aikana sparrausta ja tukea ideansa kehittämiseen monilta eri alojen huippuosaajilta. Nuorten on mahdollista tehdä kesätyö omalla asuinpaikkakunnallaan.  
 
Kesätyöhön sisältyy myös kaikille tiimeille yhteinen viiden päivän opintomatka Berliiniin ja Amsterdamiin, jotka ovat Euroopan suurimpia start-up-keskittymiä. Opintomatkan aikana tiimit pääsevät tutustumaan oman kehitystyönsä kannalta mielenkiintoisiin kohteisiin ja saavat sparrausta ideansa edistämiseksi myös kansainvälisiltä huippuosaajilta. Opintomatka tarjoaa tiimeille myös mahdollisuuden tutustua toisiinsa ja kehittää ideoitaan yhdessä eteenpäin.

Matkaan sisältyy matkalippujen lisäksi majoitukset ja ruokailut. Lisäksi matkapäiviltä maksetaan päivärahaa. Kesätyön ja opintomatkan toteutuksesta vastaa Lasten ja nuorten säätiö