KUTSU: Spring-aamukahvit opettajille

Opettajille tarkoitetuilla aamukahveilla 16.2. ja 2.3. kello 8.30-9.30 käydään läpi Springin opetusmateriaalit, jaetaan vinkkejä opiskelijoiden innostamiseksi ja vastataan opettajien kysymyksiin.

Neljä opiskelijaa luokkahuoneessa, keskellä maapallo

Sinulla on opettajana tärkeä rooli nuorten kannustajana, ja toivomme, että olet mukana tukemassa nuoria Springiin osallistumisessa.  
 
Spring-ideakilpailun ilmoittautuminen on käynnissä 17.3.2023 saakka. Hakuaikana voit järjestää ryhmässäsi Spring-sprintin, joka tukee nuorten ideointia ja kilpailuun osallistumista. Tätä varten olemme suunnitelleet käyttöösi valmiin opetusmateriaalin.


Olet tervetullut mukaan Spring – opettajien aamukahveille 16.2. tai 2.3. klo 8.30-9.30. Aamukahveilla käymme läpi opetusmateriaalia, annamme vinkkejä nuorten ideoinnin kannustamiseen ja vastaamme opettajien kysymyksiin Springiin liittyen.

Voit myös kannustaa opiskelijoita osallistumaan itsenäisesti Spring-sprinteille  22.2. tai 7.3. klo 15-16. Spring-sprinteillä nuoret saavat suoraan meiltä tukea ideoinnissa ja kilpailuun osallistumisessa. Tilaisuudet ovat avoimia, ja niihin voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista. Voit jakaa opiskelijoille linkin, joka aukeaa painamalla tai kopioimalla alta löytyvää SPRING-SPRINTTI -nappia.