Springin suora finaalilähetys 4.5. – olkaa mukana valitsemassa voittajia

Spring-ideakilpailun hakuaika on päättynyt. Voit jo nyt ilmoittautua mukaan seuraamaan Springin finaalilähetystä 4.5.2023. Lähetystä seuraamaan ja suosikki-ideoitaan äänestämään kutsutaan erityisesti kaikki toisen asteen opiskelijat.

Kolme nuorta miestä, yksi seisoo ja osoittaa fläppitaulua, jossa piirettyjä ympyröitä.

Springin hakuaika päättyi perjantaina 17.3.2023. Seuraavaksi hakemukset menevät esikarsintaraadin käsittelyyn. Hakemusten kokonaismäärä ja kymmenen lupaavinta finalisti-ideaa julkistetaan 5.4. Springin nettisivuilla.

Tule mukaan valitsemaan Springin voittajat

Spring-ideakilpailun voittajat valitaan 4.5. kello 13–13.45 Spring-finaalissa, jota voi seurata suorana lähetyksenä Springin Youtube-kanavalla. Lähetyksessä esitellään kaikki kymmenen finaaliin edennyttä joukkuetta ideoineen, ohjeistetaan katsojat äänestämään suosikkejaan ja lopuksi juhlitaan kolmea voittajaideaa.

Kutsumme finaalilähetyksen yleisöksi erityisesti jokaisen toisella asteella opiskelevan nuoren.
Spring-ideakilpailu haluaa tarjota nuorille todellisen mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuden suuntaan ja tärkeiksi kokemiinsa asioihin. Tästä syystä on ideakilpailun onnistumisen kannalta ratkaisevaa, että moni nuori saa mahdollisuuden osallistua ideakilpailun voittajien valintaan. Kutsua saa laittaa eteenpäin!

Ilmoittautumalla etukäteen finaalin yleisöksi saat tuoreimmat tiedot ja finaalilähetyksen katselulinkin suoraan sähköpostiisi.