Äänestä suosikki-ideaasi ennakkoon 3.5. mennessä

Spring kutsuu nuoret äänestämään suosikki-ideoitaan ideakilpailun voittajiksi. Äänestää voi joko ennakkoon 3.5. mennessä tai suoran finaalilähetyksen yhteydessä 4.5. kello 13–13.45.

Nuoria kulkemassa kadulla hymyillen.

Spring-ideakilpailun ennakkoäänestys on alkanut ja kestää 3.5. saakka. Springin finalisteihin voi tutustua joko yksin tai porukalla Springin nettisivuilla julkaistujen lyhyiden videoiden avulla. Videoihin tutustuminen ja suosikki-ideoiden äänestäminen sopii hyvin sisällöksi myös oppitunneille. 

SPRING-finaali

Spring-ideakilpailun voittajat julkistetaan 4.5. kello 13–13.45 finaalissa, jota voi seurata suorana lähetyksenä Springin nettisivujen kautta. Lähetyksessä esitellään kaikki kymmenen finaaliin edennyttä joukkuetta ideoineen, annetaan katsojille mahdollisuus äänestää suosikki-ideaansa ja juhlitaan kolmea voittajaideaa. Lähetyksen juontaa näyttelijä Christoffer Strandberg, kilpailun esikarsintaraadin terveiset tuo Slushin toimitusjohtaja Eerika Savolainen ja musiikkivieraana nähdään Flow Festivalin lavalta tuttu Onni Boi.