Voita kesätyö ja matka Kööpenhaminaan

Springin voittajille on luvassa upeat palkinnot: jokainen voittajatiimeihin kuuluva nuori pääsee neljän viikon kesätyöhön tekemään ideaansa todeksi sekä opintomatkalle Kööpenhaminaan. 

Kuvassa lukee keltaisella taustalla: 4 viikon kesätyö + matka Kööpenhaminaan

Spring tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kesätöihin ja opintomatkaan. Nuorten valitsemat kolme voittajatiimiä pääsevät kesätyöhön edistämään ideaansa ja tekemään sitä todeksi. Tänä kesänä yhteisen kesätyön kesto on neljä viikkoa, ja tiimien jäsenet saavat siitä kukin palkaksi 1500 euroa.  

Kesätyössä on etukäteen suunniteltu rakenne, joka auttaa nuoria työstämään ideaansa eteenpäin. Lisäksi tiimin saavat kesätyön aikana sparrausta ja tukea ideansa kehittämiseen monilta eri alojen huippuosaajilta. Nuorten on mahdollista tehdä kesätyö omalla asuinpaikkakunnallaan.  

Kesätyöhön sisältyy myös kaikille tiimeille yhteinen kolmen päivän opintomatka Kööpenhaminaan, josta löytyy esimerkillisiä start-upeja ja innostavaa kansalaistoimintaa. Opintomatkan aikana tiimit pääsevät tutustumaan oman ideansa kehitystyön kannalta mielenkiintoisiin kohteisiin ja saavat sparrausta ideansa edistämiseksi myös kansainvälisiltä huippuosaajilta. Opintomatka tarjoaa tiimeille myös mahdollisuuden tutustua toisiinsa ja kehittää ideoitaan yhdessä eteenpäin.

Matkaan sisältyy matkalippujen lisäksi majoitukset ja ruokailut. Lisäksi matkapäiviltä maksetaan päivärahaa. Kesätyön ja opintomatkan toteutuksesta vastaa Lasten ja nuorten säätiö