Äänestä Springin voittajaa

Spring-ideakilpailu kutsui tänä keväänä 15–19-vuotiaat nuoret kehittämään maailmaa parantavia ideoita ja tuhannet nuoret ottivat haasteen vastaan. Nyt sadoista ideoista on valittu kuusi lupaavinta Springin finaaliin. On aika valita Springin voittajat.  

Tutustu ideoihin ja äänestä suosikkiasi ennakkoon 7.5. kello 10 mennessä. Kaikkien ennakkoon äänestäneiden ja samalla arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan Sony WH–1000XM5 -kuulokkeet. Arvonnan toteuttaa Lasten ja nuorten säätiö.

Tutustu Springin kuuteen finalistiin:

Halutessasi voit katsoa videot myös suoraan Youtubessa.

Spring kutsuu nuoret valitsemaan ideakilpailun voittajia. Ennakkoon äänestäminen on mahdollista alle 20-vuotiaille nuorille.

Seuraa Springin finaalilähetystä 7.5. klo 13 Yle Areenasta

Suorassa lähetyksessä tutustutaan kuuteen finalistitiimiin ja heidän ideoihinsa Lloyd Libison ja Eva-Li Teirin johdolla. Kaksikielinen (suomi/ruotsi) lähetys kutsuu kaikki nuoret mukaan valitsemaan Springin voittajia ja tekemään tulevaisuudesta toiveikkaampaa.

Opettajat voivat ilmoittaa opiskelijaryhmänsä mukaan seuraamaan lähetystä, ja osallistua samalla arvontaan, jossa palkintona on kahden hengen koulutusmatka Kööpenhaminaan.
 

Jokaisella äänellä on vaikutus voittajien valintaan. Finaalissa julkistettavien voittajien valintaan vaikuttavat sekä nuorten antamat ennakkoäänet että lähetyksen aikainen yleisöäänestys. Voittajien valinnassa nuorten antamilla ennakkoäänillä ja yleisöäänillä on 70 prosentin painoarvo. Loput 30 prosenttia muodostuvat Spring-raadin antamista äänistä.