Springin hakuaika päättyy tänään

Tänään perjantaina 17.3.2023 ehtii vielä hakea mukaan Spring-ideakilpailuun. Tässä viime hetken vinkit hakemiseen.

Kolme tyttöoletettua selällään sohvalla vihkojen kanssa, roikottavat päitään ja yksi nauraa.

1) Kerää 3-5 hengen tiimi

Kaikkien tiimin jäsenten tulee olla 15–19-vuotiaita toisen asteen opiskelijoita. Tiimin jäsenet voivat opiskella eri oppilaitoksissa ja olla kotoisin eri paikkakunnilta. Tarkista täältä tarkemmat hakuohjeet.

2) Keksikää asia, johon haluatte ideallanne vaikuttaa

Ideanne voi vastata suureen kansainväliseen kysymykseen tai ratkoa paikallista pienempää ongelmaa. Ideanne ei tarvitse olla vielä valmis, vaan voitte ilmoittautua mukaan myös alustavalla idealla. Pääasia on, että aiheenne kiinnostaa teitä itseänne ja haluatte edistää ideaanne!

Inspiraatiota on hyvä hakea Springin inspiraatiokorteista.

3) Ilmoittakaa ideanne ja tiiminne mukaan Spring-ideakilpailuun

Ilmoittautuminen tapahtuu hakulomakkeella. Ilmoittautumisaika päättyy tänään perjantaina 17.3.

Springin finaaliin valitaan kymmenen lupaavinta ideaa, jotka julkistetaan 5.4. Lopulliset kolme voittajatiimiä valitaan suorassa finaalilähetyksessä 4.5. Finaalilähetyksen yleisöksi ja suosikki-ideoitaan äänestämään kutsutaan kaikki toisen asteen opiskelijat.


Springin voittavat kolme tiimiä saavat palkinnoksi kesätyön, jonka aikana he voivat edistää omaa ideaansa. Kesätyöstä maksetaan jokaiselle tiimiläiselle 3000 euron palkka. Kesätyöhön kuuluu idean kehittelyä vauhdittava opintomatka Amsterdamiin ja Berliiniin.

Liity Springin sähköpostilistalle, niin saat viimeisen tiedon ideakilpailun etenemisestä.