Tervetuloa Springiin!

Mukavaa, että kävit messupisteellämme Educassa. Tältä sivulta löydät kaiken, mitä tarvitset innostaaksesi nuoria ottamaan osaa Spring-ideakilpailuun.

Aloita inspiroitumalla vuoden 2023 voittajien kokemuksista!

Spring on ideakilpailu kaikille 15-19-vuotiaille. Kilpailussa etsitään nuorten ideoita, jotka tekevät maailmasta paremman ja toiveikkaamman. Springiin osallistutaan 3–5 hengen tiimeissä. Mukaan voi ilmoittautua idealla, joka ratkoo suurta kansainvälistä ongelmaa, vastaa paikalliseen kysymykseen tai luo aivan uusia mahdollisuuksia.

Springin palkintona kolmelle voittajatiimille on neljän viikon palkallinen kesätyö (palkka 1500 €/tiimiläinen) ja opintomatka Kööpenhaminaan. Spring-ideakilpailun hakuaika päättyy 29.2.2024.

Spring on mahdollisuus käsitellä tämän hetken polttavia ja nuoria kiinnostavia teemoja luovan ja ratkaisukeskeisen lähestymistavan kautta. Spring tarjoaa kouluille ideoinnin tueksi valmiit materiaalit sekä toteutukseen että viestintään. Lataa materiaaleja suoraan alta tai vieraile Opettajalle -sivulla.

Me autamme!

Voit varata Spring-tiimiltä ideointia vauhdittavan ideointityöpajan, esittelyn tai palaverin. Spring-tiimi vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin Springiin liittyen – ota siis epäröimättä meihin yhteyttä!

Eemeli Alanne
Ohjelmapäällikkö, Spring-ideakilpailu
Lasten ja nuorten säätiö
eemeli.alanne@nuori.fi // 040 675 7472

Katariina Tonttila
Tuottaja, Spring-ideakilpailu
Lasten ja nuorten säätiö
katariina.tonttila@nuori.fi // 040 540 5194

Start here