Voita kesätyö ja opintomatka Kööpenhaminaan

Spring-ideakilpailussa etsitään 15-19-vuotiaiden ideoita, jotka tekevät maailmasta paremman ja toiveikkaamman. Kilpailuun osallistutaan 3-5 hengen tiimillä. Kilpailussa valitaan kolme voittajaideaa, joiden tiimit saavat palkinnoksi neljän viikon kesätyön (palkka 1500 EUR/henkilö) ja opintomatkan Kööpenhaminaan. Kilpailun hakuaika on käynnissä 29.2.2024 saakka.

Spring-ideakilpailussa ei ole tiettyä teemaa, vaan idea voi olla esimerkiksi ratkaisu arjen haasteeseen, paikalliseen tai kansainväliseen ongelmaan.

Idea voi olla pieni tai suuri ja sen käytännön toteutus voi olla esimerkiksi kampanja, voittoa tavoittelematon toiminta, yritys tai muu aloite. Idean käytännön toteutuksen ei tarvitse olla tiedossa hakuvaiheessa.

Kilpailuun voi osallistua alustavalla idealla. Kilpailuun voi lähettää useita hakemuksia.

Hakuajan jälkeen tuomaristo valitsee 12 potentiaalisinta ideaa jatkoon. Nämä tiimit kutsutaan Helsinkiin pe-su 12.-14.4.2024 kehittämään ideoita eteenpäin. Viikonlopun päätteeksi tuomaristo valitsee 6 tiimiä finaaliin. Finaali järjestetään 7.5.2024, ja siellä valitaan kolme voittajaideaa.

Kesätyön tavoitteena on oman idean edistäminen ja tiimin tukena ovat Suomen parhaat osaajat eri aloilta. Kesätyö tehdään omalla paikkakunnalla ja Lasten ja nuorten säätiö tarjoaa kesätyölle viikko-ohjelman, jonka mukaan toimitaan. Kesätyön kesto on 1.6.-30.6.2024. Opintomatka Kööpenhaminaan sisältyy kesätyöhön.

Kilpailuun osallistumisesta ei koidu kustannuksia osallistujille. 

Spring-ideakilpailun aikataulu esiteltynä graafisena kuvana.
Hae mukaan